Gampen 2018

Motbakkeløp

På rulleski til Tverlandsbrua

Børvasstindan i bakgrunnen

Topptur i sommervarmen

Kvarten på Kjerringøy

Keiservarden

Løpetur opp i finværet

Keiservarden

Kveldstur med bikkja

Positiv energi

Det er viktig å finne ut hva som gir deg overskudd og glede slik at du kan legge til rette for disse aktivitetene. Trening, toppturer, telttur eller hyttetur er ting som gir meg positiv energi, men også samvær med venner over en god middag, på en reise eller i andre sammenhenger er positive bidrag for meg.

 

Jeg er veldig glad i fysisk aktivitet. I tillegg til at jeg liker selve treningen så kjenner jeg også at det gjør meg i bedre humør. Derfor prøver jeg å legge til rette for en eller annen form for trening i hverdagen, også de gangene jeg er på reise. Dette fordi jeg hele tiden ønsker å kunne ta meg en treningstur dersom anledningen byr seg.

 

I jobben min hender det at jeg er på reise med overnatting, da pakker jeg alltid ned joggesko og treningstøy selv om jeg ser at programmet er relativt fullpakket. Det kan jo komme endringer i programmet som gjør at jeg får ledig tid, eller så er været så fantastisk at jeg bare må ut :-) Så lenge jeg har med trenigstøyet så har jeg i alle fall ikke utelukket at det blir aktivitet i løpet av reisen. I tillegg er dette med på å pushe meg. For når jeg først har pakket med meg treningstøy, så må jeg jo sørge for å bruke det :-) Det er dette som er min positive spiral. Ved å ta med treningstøyet legger jeg litt ekstra press på meg selv for å komme meg ut. Jeg legger til rette for det som jeg vet virker for meg. I tillegg er en løpetur en flott måte å se seg om på nye steder.

 

De gangene jeg er i Tromsø har jeg alltid et ønske om å løpe/gå opp til toppen av fjellheisen fordi det er en flott tur, og på toppen er det fantastisk utsikt. Nå har de i tillegg fått flotte trapper opp bakkene, sånn at det fint går an å ta turen selv på regnværsdager uten at det blir for glatt. Jeg bruker ca.1 time tur/retur sentrum og opp dit, og når programmet er fullpakket så står jeg heller ekstra tidlig opp for å rekke det før frokost. Perfekt start på dagen. Da er kroppen sliten og rolig og tankene er mer skjerpet for bidrag i de møtene jeg da deltar på.

 

Jeg har også tunge treningsturer, eller at jeg har vondt i ryggen eller en fot, eller at jeg er så sliten at jeg er overbevist om at trening ikke er noe bra. Noen ganger vil nok de rundt meg si at jeg alldeles ikke burde dratt ut, og jeg kan ha mer vondt i kroppen etter trening enn før. MEN jeg har aldri angret på en treningstur eller fjelltur, og humøret er alltid bedre etterpå enn det var før jeg dro ut. Så summen er i pluss!

 

 

 

 

Tromsø høsten 2018

Trappene opp mot toppen

Tromsø høsten 2018

Toppen av fjellheisen

Tromsø høsten 2018

Flott utsikt mot katedralen og byen

Tromsø høsten 2018

Flott start på dagen

Tromsø høsten 2018

Utsikt mot Tromsdalstind